Reklam Alanı

Said Hatipoğlu Kimdir, Kaç Yaşında, Evlimi ?

Said Hatipoğlu kaç yaşındadır? Said Hatipoğlu kimdir, ne iş yapar?

Said Hatipoğlu Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu’nun evladı mıdır? Said Hatipoğlu evli midir, çocukları var mıdır, Said Hatipoğlu ne mezunudur, yüksekokul okumuş mudur?

Sait hatipoğlu
Özellikle de Ramazan aylarında iftar ve sahur özel proğramlarından tanıdığımız ve babası Nihat Hatipoğlu‘na birebir benzeyen adeta babasının kopyası olarak proğram sunumuyla tanıdığımız ve ünlü ilahiyat profesörü Nihat Hatipoğlu‘nun oğlu olarak bildiğimiz Said Hatipoğlu kimdir? Evli midir,çocukları var mıdır? Gözümü kapatıp dinlediğimde Nihat Hatipoğlu mu konuşuyor dediğim, Nihat Hatipoğlu‘nun evladıdır. Bu sezon gündüz kuşağı programlarına sıkça çıkıyor. Mimikleri, konuşması tıpkı babasına benziyor.
Said Hatipoğlu son zamanlarda herkes tarafından merak edilen bir isim olmaya devam ediyor. Nihat Hatipoğlu’nun oğlu Said Hatipoğlu Ramazan ayında yaptığı sohbetler ile izleyen herkesin dikkatini çekti.
Peki Said Hatipoğlu kaç doğumludur, nerede doğmuştur, ne mezunudur, yüksekokul okumuş mudur?
Babasına benzerliği ile herkesi şaşırtan Said Hatipoğlu 1990 Ankara doğumlu. Nihat Hatipoğlu’nun en büyük çocuğu olan Said Hatipoğlu açık öğretim fakültesinden eğitimini devam ettiriyor. Nihat Hatipoğlu’nun oğlu Said Hatipoğlu herkes tarafından merak ediliyor. Babası gibi Ramazan ayında yaptığı sohbetler ile dikkat çeken Said Hatipoğlu 1990 Ankara doğumlu. Babası Nihat Hatipoğlu’na çok benzeyen Said Hatipoğlu açık öğretim iktisadi bilimler fakültesinden öğrenimine devam ediyor.

Said Hatipoğlu kimdir? Said Hatipoğlu evli midir? Said Hatipoğlu kaç yaşındadır?

Said Hatipoğlu Nihat Hatipoğlu’nun en büyük oğludur.
Doğum Tarihi: 1990 Sait Hatipoğlu
Yaşı: bu gün itibariyle 27 dır.
Boyu: 1.80 cm uzunluğunda Kilosu: 70 kg üzeri
Saç Rengi: Kahverengi
Göz Rengi: Kahverengi
Eğitim Durumu: Açık öğretim fakiltesi  iktisat öğrencisi
Medeni durumu: Said Hatipoğlu bekardır.

Said Hatipoğlu Kimdir 

2 yorum:

  1. Rabbim senden ebeden razi olsun inşallah sohbetlerini canigönülden dinliyorum okadar icden anlatiyorsunuzki insanin sizinle doymadan sohbet etmek istiyor allah'ım size uzun ömürler versin inşallah inşallah bizleride dualarınıza katmayı unutmayin rabbim bizleride affi magfiret etmesi icin o güzle dualariniza bizleri de katin rabbim sizden razi olsun rabbim yâr ve yardımcınız olsun inşallah allah'a emanet olun inşallah esselamu aleykum.

    YanıtlaSil
  2. Sizi severek izliyorum herzaman

    YanıtlaSil