Reklam Alanı

Sarahah Kaydol - Sarahah Hesap Açma


Sarahah, son zamanların en popüler uygulamalarından bir tanesi. Sarahah kısa zaman önce Google Play Store'da yayınlanmaya başlamış ve kısa sürede çok fazla kişi tarafından kullanılmaya başlanmıştır. Bu yazımızda sizlere sarahah hesap açma, Sarahah Kullanımı ve Sarahah Kayıt olma işlemini göstereceğiz. Ama bundan önce Sarahah Nedir ?


Sarahah Nedir ?



Sarahah uygulaması, kullanıcılarına anonim olarak yorum yapma ve soru sorma imkanı tanıyan eğlenceli ve bir okadarda zevkli bir uygulamadır. Son dönemde sosyal medya kullanıcıları arasında sıkça kullanılmış olup, kendini fazlasıyla sevdirmiştir. Play store'da en az 10 milyon kişi tarafından indirilmiştir. 
Gelelim nasıl hesap açacağımıza..

Sarahah Hesap Açma 

Öncelikle Sarahah uygulamasını Google Play Store üzerinden indirmeniz ve kurmamız gerekiyor. Direkt olarak ugulamanın indirme sayfasına ulaşmak için aşağıda bulunan "indir" yazısına tıklayabilirsiniz.

İNDİR

İndir yazısına tıkladıktan sonra Play store ekranı açıldığında Yükle butonuna
basmanız gerekiyor.




Aşağıda gördüğünüz gibi uygulama fazla alanda kaplamıyor. 5 Mb yer kaplıyor ve yine gördüğünüz gibi 10 Milyon+ indirilmesi var.



Daha sonra Sarahah yüklendiğinde kurun ve açın. Karşınıza yapabileceğiniz özellikleri anlatan bir ekran gelecektir.


İlk sayfada sizin sevdiğiniz mesaj ve yorumları favori olarak ekleyebileceğiniz bir özellik olduğunu belirtiyor. İkinci sayfada ise sizi rahatsız eden kullanıcıları engelleyebileceğinizi belirten bir özellik belirtilmiş ve son sayfada ise Sarahah uygulamasını kullanan kullanıcı ve arkadaşlarınızı bulabileceğiniz belirtiliyor. Yani birçok özelliği sunuyor sizlere.

Gelelim yeni bir Sarahah Hesabı Açma 'ya. Yeni açılan sayfada New Account kısmına dokunuyoruz. Bu seçenek ile yeni hesap açma bölümüne gönderileceksiniz.


Yeni sayfada ise bizden bir takım bilgiler isteniyor. Bunları doğru ve düzenli bir biçimde dolduralım. Kullanıcı ismi, isminiz, şifre, e-mail adresi gibi bilgileri yazdıktan sonra İ Agree on Terms and Conditions seçeneğini işaretlemeniz gerekiyor. Bu sizin kullanım şartlarını kabul ettiğinizi gösteren bir protokol. Daha sonra ise Sign Up yazan butona tıklayın ve hesabınızı oluşturun.


Ve hayırlı olsun, artık sizinde bir Sarahah hesabınız var. Kullanıcılar sizlere anonim olarak mesaj atabilirler. Hesabınıza uygulama ile veyahut kullanıcıadınız.sarahah.com bağlantısı ile erişebilirler. Bu bağlantıyı sosyal medya hesaplarınız aracılığıyla duyurarak sizlere daha kolay ulaşmalarını sağlayabilirsiniz.


Yardıma ihtiyacınız olduğu konuda yorum bırakmanız yeterlidir.

6 yorum:

  1. Sarahah hesap açmayı sayenizde yapabildim,Teşekkürler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Email i nasil hallettin benimki bi turlu kabul olmuyo

      Sil
  2. Ben indirdim ama acamiyorum hesap

    YanıtlaSil
  3. Ben indirdim acamiyorum hesap

    YanıtlaSil
  4. Email im bir türlü kabul olmuyor

    YanıtlaSil
  5. Ya bende surname olan kismi halledemiyorum ne yazmam gerekiyor

    YanıtlaSil