Reklam Alanı

Bitcoin Madenciliği Yapmadan Önce Bilinmesi Gerekenler!

Sanal para birimleri olan başta Bitcoin ve diğer coin para birimleri ülkemizde hızla yayılmaktadır. Öğrenmek isteyenler, bunu bilenler bir şekilde yüksek kazanç sağlıyorlar ve kazandıkça daha çok coin madenciliği yapmak istiyorlar. Bunu üretmek ve yapmak icin tabiki bazı gereksinimler var. Tabi kazanç yüksek olduğu için üretiminde daha çok olmasını isteyen madenciler miner ve çeşitli ekran kartları ile hızla üretim yapıyorlar.



Buraya kadar herşey güzel ama mining işine girmeden önce bilinmesi gerekenler vardır. Bunları bilmeden bu iş başlamamanızı tavsiye ederim. Tabiki avantajları olduğu gibi dezavantajlarıda vardır. Hep birlikte inceleyelim ;

- Evet kâr edebilirsiniz ama zarar edeceğinizide asla unutmayın. Yapılan hızlı üretimler belkide değerini düşürecektir. Bu yüzden dikkatli olmalısınız

- Sabır ; evet bu süreçte çok sabırlı olmanız gerekiyor.Çünkü bu süreçte hemen kazanç elde etmeyi ummayın. Uzun süre beklemeniz gerekebilir.

- Coin Mining'e başlamadan önce kendinize bir bütçe raporu hazırlayın. Gelir neir gider nedir, ne kadar gidecek ve ne kadar gelecek, ne kadar sürede kazanacağım ? tüm bu soruların cevabını bilin ve bulun sonra planlarınızı buna göre yapın.

- Kullanacağız miner cihazları ve ekran kartları sürekli çalışacağından dolayı yüksek bir miktarda enerji tüketecektir. Yüksek sesleride unutmamak gerek. Bunlar günlük yaşamınızı olumsuz etkileyebilir. Daha önemlisi bu cihazların bozulabileceğinide unutmayın. Uzun vadede sizi zarara uğratabilir.

Evet tüm bu olumsuz seçenekler size sunulmaz. Hicbiryerde size olumsuz yönlerinden bahsedilmez sürekli kazanacağınız vadedilir. Ama yukarıdaki seçenekleride ele alıp ayağınızı yorganınıza göre uzatmanız gerekebilir. Btc Madenciliği (Mining) gerçekten zor bir iştir. Adımlarınızı dikkatli atmanız gerekiyor.


Hiç yorum yok