Reklam Alanı

İnstagram Hesap Dondurma (Güncel)



En sosyal ortamlardan biri olan İnstagram, hepimizin bildigi gibi aktif bir sosyal medya platformudur. Hatta son zamanların en çok kullanılan sosyal medya platformu İnstagram olmuştur. Bugün sizlere resimli ve yazılı anlatım ile instagram hesap dondurma işlemi nasıl yapılır sorusunun cevabını vereceğiz. Belirli bir neden veya sebep dahilinde bazen bu işleme ihtiyaç duyuyor olabiliriz. Bu işlemle birlikte instagram geçici hesap kapatma yapmış olacaksınız ve bir sonraki instagrama girişinize kadar hesabınız dondurulmuş olarak kalacaktır.

Bu seçenek hesabınızı komple silmek yerine geçici bir süre kapatmak, dondurmaktır. Bu süre boyunca profiliniz yani hesabınız tüm herkese görünmez olacak ve daha önceki mesajlarınızda kullanıcı isminiz yerine instagram kullanıcısı olarak anılacaksınız. Bu işlemi sonlandırmak istediğinizde ise hesabınıza şifreniz ile birlikte girmek yeterli olacaktır. 

İnstagram Hesap Dondurma 

➡ Aşağıdaki linke tıklayarak instagram hesap düzenleme sayfasını açın.
İnstagram Hesap Dondurma Linki

➡ Karşınıza hesap düzenleme sayfası çıkacak. Aşağıda resimdede gösterildiği gibi sayfanın aşağı kısmında "Hesabımı geçici olarak kapat" yazan bir link var. Oraya tıklayın.

İnstagram geçici hesap kapatma

➡ Bu bağlantıya tıkladıktan sonra yeni bir sayfa açılacaktır. Bu kısımda ise neden hesabımızı dondurduğumuzun sebebi soruluyor. Birçok neden sıralanmış, size uygun olanı seçin. Biz örnek olarak " ara vermek istiyorum " nedenini seçtik. Daha sonra hesap şifrenizi giriniz ve sonrada aşağıdaki resimdede gösterildiği üzere Hesabımı Geçici Olarak Kapat butonuna tıklayın.


Evet bu adımdan sonra hesabınızı başarı ile dondurdunuz. Şunu unutmayınki tekrar açmak istediğinizde masaüstü bilgisayar, telefon, tablet vs. araçlardan hesabınıza giris yapmanız yeterli olacaktır. Fakat siz hesabınızı dondurduğunuz yani geçici olarak kapattığınız için artık aramalarda çıkmayacak, fotoğraflarınız,yorumlarınız, profiliniz, beğenilerinizin hiçbiri görünmeyecektir.

İnstagram hesap dondurma nasıl yapılır adlı makalemizin sonuna geldik.
Sizinde instagram hesap dondurma ile ilgili sorunlarınız varsa yorum kısmından bize ulaşabilirsiniz.

1 yorum:

  1. Dün hesabımı geçici kapattım. Bugün öğlen ise aramada çıkıyordu. Bunun sebebi ne olabilir? Şifremi değiştirip tekrar geçici olarak kapatmak istedim. Haftada bir uyarısı aldım.

    YanıtlaSil